Uw persoonlijke succesformule-involved komen fulfilled uw innerlijke begeleiding

Uw Persoonlijke Succesformule: Obstakels Doorbreken En Uw Wensen Manifesteren

Involved komen met je innerlijke begeleiding

Een essentieel factor in uw persoonlijke succesformule is het in contact komen achieved uw innerlijke begeleiding. Dit legt een stevige basis voor zelfredzaamheid. Wanneer je in touch komt achieved je innerlijke leiding, werk je niet langer alleen. Je hebt "within" hulp. Je opent je om geleid te worden naar je hoogste goed. Dit is belangrijk omdat een deel van de vergelijking van de moist van aantrekking is om de juiste verlangens te hebben. Innerlijke begeleiding kan je sturen in de richting van de juiste wensen voor je situatie. Het geeft je ook een duidelijkere richting.

Laat me jullie een voorbeeld geven van hoe innerlijke leiding en intuïtie kunnen werken. Een van mijn cliënten woonde een conventie bij met verschillende vrienden. Ze waren er samen heen gereisd vanuit een andere stad en verbleven in hetzelfde hotel. Ze woonden de conventie samen voor twee dagen. De laatste avond was het Awards banket en toen ze op het punt stonden te vertrekken, vertelde mijn cliënt haar vrienden dat ze niet wilde gaan. Haar vrienden waren verrast en vroegen waarom. Alles wat ze kon zeggen was dat haar innerlijke begeleiding haar vertelde om die avond in het lodge te blijven. Dus haar vrienden gingen, en toen ze terugkwamen vertelden ze haar dat ze gelijk had om niet te gaan, want het was het slechtste diner, en de saaiste prijsuitreiking die ze ooit hadden doorstaan.

Dit is slechts een klein voorbeeld, maar daar begint het... vertrouw je intuïtie op kleine dingen. Als je de kleine dingen ziet als bewijs dat je innerlijke leiding werkt, sta je open voor grotere dingen die gebeuren.

Een ander voorbeeld was een cliënt die een probleem experienced met de faculty van haar zoon. De districtsgrenzen veranderden en hij zou van college moeten veranderen. Ze wilde niet dat hij van school veranderde en dacht dat haar enige optie was om haar huis te verkopen en hardloopbegeleiding te verhuizen om haar zoon op dezelfde faculty te houden. Maar haar innerlijke begeleiding gaf haar het idee om satisfied de schoolambtenaren te praten en het resultaat was dat haar zoon op dezelfde university mocht blijven zonder te hoeven verhuizen.

Dit is een geval waarin, hoewel er slechts één ongewenste oplossing zichtbaar was, iets heel anders de situatie oploste door de persoon die verbonden was satisfied innerlijke leiding. Als je samenwerkt satisfied spirit, kunnen er verbazingwekkende dingen gebeuren. Dat komt omdat je niet langer overgeleverd bent aan de genade van de buitenwereld. Je resultaten zijn niet alleen gebaseerd op je uiterlijke acties omdat je een foundation hebt gelegd van binnenuit.

Dus wat is de beste manier om in touch te komen fulfilled je innerlijke leiding?

Een van de beste manieren die ik heb gevonden is een eenvoudige oefening voor het starten en eindigen van de dag. Het is een tool die u toelaat om pre-pave uw dag de manier waarop u wilt dat het te gaan en hoe u wilt voelen. Het brengt je energie op een dagelijkse basis op één lijn satisfied je intenties en het is de basis voor het managen van je emoties, acties en reacties. Je begint bewust je levenservaring te creëren in plaats van standaard.

In contact zijn met je eigen innerlijke leiding, opent de deur naar meer creatieve oplossingen voor problemen. Als je ze oplost, voel je je sterker. Je begint ook het ontwikkelen van meer vertrouwen in uw probleemoplossende capaciteiten, die uw vermogen nog meer verbetert. En omdat je verbonden bent satisfied je innerlijke leiding, kun je meer van je eigen intuïtie gebruiken om beslissingen te nemen en problemen op te lossen.

Dus het verbinden met je innerlijke leiding kan je helpen je leven soepeler te laten verlopen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *